He he de eerste werkdag zit er dan toch eindelijk op.
Nadat we van Sten alle uitleg hadden gekeregen werden we begeleid naar ons hotel. Daar stond Ben (de chef) ons al op te wachten.
Eerst kregen we een rondleiding door heel het hotel, van de suites tot het welness- en fitnessgedeelte.
Daarna kwam de kenninsmaking met de rest van het personeel, wat zijn het allemaal toch vriendelijke mensen.
Om 15.00u gingen we dan echt aan het werk toen kwam Alex (de andere chef) ook even kennismaken. Daarna gingen we dan de voorbereidingen maken voor de dienst.
Al lachend en al werked vloog de tijd voorbij. Om 18.00u ging dan het restaurant open en begon het echte werk, eerst ging het nog rustig maar later stroomden de bestellingen binnen.
Tijdens het koken werd er ook tijd gemaakt om de gerechten te proeven. Van een typisch Zweedse toast tot de hoofdgerechten met vlees en vis.
Alles liep vlotjes en wij kregen ook de kans om echt mee te werken gerechten afwerken, doorgeven, ...
Af en toe mochten we zelf voledige bestellingen alleen klaarmaken. Wat een vertrouwen zeg!
Om 23.00u dan eindelijk klaar dus omkleden en terug naar het appartement om nog even in de sauna te zitten en lekker relaxt te kunnen gaan slapen!
